Varmepumpe til pool og andet tilbehør

Hos Pool Kompagniet kan vi levere alle former for tilbehør inden for pools, spa, wellness-center, svømmebassiner og svømmehaller.​

Vi tilbyder levering og installation af blandt andet:

  • ​​Varmepumper
  • ​Solfangere
  • ​Sandfilteranlæg
  • ​Membralfiltre
  • ​Tromlefiltre
  • ​Automatisk bundsugerrobot (Dolphin)
  • Og meget andet tilbehør.

Varmt vand til tidlige sommermåneder med en varmepumpe til pool

Med tilføjelse af en varmepumpe til pool vil det være muligt at tage en varm svømmetur i den udendørs pool, allerede før sommersæsonen starter, ligesom det er muligt at forlænge de lidt mere kølige sommeraftener.​

Rutsjebaner, stiger og fatboys

Skal poolen eller friluftsbadet gøres mere sjov for børn og barnlige sjæle med en rutsjebane eller et sjovt springvand eller vandfald, eller skal der sættes en prik over i'et i spa-området med et par lækre fatboy-flydere for at fuldende lounge-stilen, så kan vi hjælpe.

Vi står for levering og eventuel montering samt installation i Stenløse, Hellerup, Gentofte og Lyngby samt resten af Sjælland.

Kontakt os for bestilling af varmepumpe til pool eller andet tilbehør

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved at få installeret en varmepumpe til pool, eller kunne du tænke dig at bestille andet tilbehør til din pool eller spa, så skal du endelig kontakte os.

Ring og hør nærmere eller skriv til vores e-mail.

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...​

- Vi leverer til aftalt tid, hver gang. Med stor sikkerhed og høj præcision. Vi besvarer din henvendelse inden for tre hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Pool Kompagn​iet ApS

Pool Kompagniet er en førende virksomhed inden fo​r pools, svømmebassiner og spa & wellness. 

Vi er en virksomhed, som udfører sit arbejde fra bunden og med god samvittighed. Der lægges ikke blot vægt på, at udførelsen er i første klasse, men også at kundetilfredsheden altid er 100 procent i orden. 

​Kontakt os

​Kærdalen 2, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 5364 0102

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

CVR: 35144455

facebook  Find os på Facebook

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.