Havepool og spa til haven, boligen eller sommerhuset

Står du med drømmen om en havepool, en indendørs pool i kælderen eller sommerhuset, eller skal ideen om et romantisk udendørs spa-område blive omsat fra tanke til realitet? Så er Pool Kompagniet det helt rette sted at starte.​

Står du med drømmen om en havepool, en indendørs pool i kælderen eller sommerhuset, eller skal ideen om et romantisk udendørs spa-område blive omsat fra tanke til realitet? Så er Pool Kompagniet det helt rette sted at starte.

Tag os med på råd fra starten, når du skal have anlagt en havepool eller indendørs pool, så kan vi tilbyde en professionel service, en kompetent rådgivning og en løsning og et resultat i højeste kvalitet. Vi hjælper kunder på hele Sjælland og har især mange kunder i Stenløse, Hellerup, Gentofte og Lyngby.

Levering og montering af din nye havepool

​Med Poo​l Kompagniet er du garanteret den bedste service og højeste kvalitet. Vi er blandt landets bedste i branchen og gennem tæt dialog, god planlægning og dygtige medarbejdere sikrer vi, at resultatet matcher dine ønsker, dine behov og dine økonomiske rammer til en ny havepool.

Efterfølgende udfører vi selvfølgelig også alle former for reparationer og service på din havepool eller spa, hvis der skulle opstå problemer.

Tag os med på råd: indendørs pool eller havepool?

Mange drømmer om at få anlagt spa og havepool til brug i sommermånederne eller en indendørs pool til træning og wellness. Men hvad kan egentlig lade sig gøre i jeres hjem?

Vi tilbyder vores ekspertise under hele processen. Det betyder, at vi er med fra start i idefasen, planlægningen og beslutningsprocessen henover selve gravearbejdet og udformningen af jeres swimmingpool til den sidste finish og fyldning af vand i bassinet, samt opstart og indkøring.

At investere i og installere en indendørs pool eller en havepool er ikke det samme som at erhverve sig en ny sofa eller et nyt køleskab – det kræver stor ekspertise og sans for detaljen. Vi har erfaringen og ressourcerne til at anlægge lige den type pool, I går og drømmer om.

Kontakt os og tag en uforpligtende snak

Kontakt os allerede i dag på telefon 5364 0102 eller vores e-mail aj@poolkompagniet.dk, og lad os tage en snak om dine ideer eller drømme, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning hvad enten du drømmer om en udendørs eller indendørs pool.

Vi kommer gerne med et overslag på en pris, så du har et konkret tilbud at tage stilling til.

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...​

- Vi leverer til aftalt tid, hver gang. Med stor sikkerhed og høj præcision. Vi besvarer din henvendelse inden for tre hverdage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Pool Kompagn​iet ApS

Pool Kompagniet er en førende virksomhed inden fo​r pools, svømmebassiner og spa & wellness. 

Vi er en virksomhed, som udfører sit arbejde fra bunden og med god samvittighed. Der lægges ikke blot vægt på, at udførelsen er i første klasse, men også at kundetilfredsheden altid er 100 procent i orden. 

​Kontakt os

​Kærdalen 2, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 5364 0102

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

CVR: 35144455

facebook  Find os på Facebook

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.