Byg havepool eller indendørs pool til boligen eller sommerhuset

Står du med drømmen om en pool i haven, en indendørs pool i kælderen eller sommerhuset, eller skal ideen om et romantisk udendørs spaområde blive omsat fra tanke til realitet? Så er Pool Kompagniet det helt rette sted at starte.

Tag os med på råd fra starten, når du skal have anlæg en havepool. Så kan vi tilbyde professionel service, kompetent rådgivning og en løsning og et resultat i højeste kvalitet. Vi hjælper kunder på hele Sjælland, og har især mange kunder i Stenløse, Hellerup, Gentofte og Lyngby.

Levering og montering af din nye pool i haven

Med Pool Kompagniet er du garanteret den bedste service og højeste kvalitet. Vi er blandt landets bedste i branchen – og gennem tæt dialog, god planlægning og dygtige medarbejdere sikrer vi, at resultatet matcher dine ønsker, behov og økonomiske rammer til en ny havepool.

Efterfølgende udfører vi selvfølgelig alle former for reparationer og service på din spa eller pool i haven, hvis der skulle opstå problemer.

Tag os med på råd – indendørs pool eller havepool?

Mange drømmer om at få anlagt spa eller havepool til brug i sommermånederne. Eller en indendørs pool til træning og wellness. Men hvad kan egentligt lade sig gøre i jeres hjem?

Vi tilbyder vores ekspertise under hele processen. Det betyder, at vi er med fra starten i idéfasen, planlægningen og beslutningsprocessen samt henover selve gravearbejdet og udformningen af jeres pool i haven – helt til den sidste finish og fyldning af vand i bassinet. Derudover hjælper vi også gerne med start og indkøring.

At investere i, og installere, en ny havepool er ikke det samme som at erhverve sig en ny sofa eller et nyt køleskab. Det kræver stor ekspertise og sans for detaljen. Vi har erfaringen og ressourcerne til at anlægge lige den type pool, du går og drømmer om.

Ring og hør mere om muligheder for pool i haven

Uanset om du ønsker en stor pool i haven eller en lille indendørs pool, kan vi hjælpe. Vi har et stort udvalg af de bedste havepools. Måske sidder du og tænker ”Hvad koster en pool i haven?” – i så fald skal du aldrig tøve med at kontakte os. Vi informerer dig gerne om priser, muligheder, materialer og meget mere.

Vi kommer gerne med et overslag på en pris, så du har et konkret tilbud, du kan tage stilling til. Ring til os på telefon 5364 0102 eller send en e-mail til aj@poolkompagniet.dk.

Vi tilbyder vores ekspertise under hele processen. Det betyder, at vi er med fra start i idefasen, planlægningen og beslutningsprocessen henover selve gravearbejdet og udformningen af jeres swimmingpool til den sidste finish og fyldning af vand i bassinet, samt opstart og indkøring.

At investere i og installere en indendørs pool eller en havepool er ikke det samme som at erhverve sig en ny sofa eller et nyt køleskab – det kræver stor ekspertise og sans for detaljen. Vi har erfaringen og ressourcerne til at anlægge lige den type pool, I går og drømmer om.

Kontakt os og tag en uforpligtende snak

Kontakt os allerede i dag på telefon 5364 0102 eller vores e-mail aj@poolkompagniet.dk, og lad os tage en snak om dine ideer eller drømme, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning hvad enten du drømmer om en udendørs eller indendørs pool.

Vi kommer gerne med et overslag på en pris, så du har et konkret tilbud at tage stilling til.

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...​

- Vi leverer til aftalt tid, hver gang. Med stor sikkerhed og høj præcision. Vi besvarer din henvendelse inden for tre hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Pool Kompagn​iet ApS

Pool Kompagniet er en førende virksomhed inden fo​r pools, svømmebassiner og spa & wellness. 

Vi er en virksomhed, som udfører sit arbejde fra bunden og med god samvittighed. Der lægges ikke blot vægt på, at udførelsen er i første klasse, men også at kundetilfredsheden altid er 100 procent i orden. 

​Kontakt os

​Kærdalen 2, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 5364 0102

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

CVR: 35144455

facebook  Find os på Facebook

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.