​Swimmingpool-salg til erhverv på hele Sjælland​

Pool Kompagniet tilbyder salg af swimmingpool til erhverv og institutioner overalt på Sjælland, fx arbejder vi ofte i byer som Stenløse, Hellerup, Gentofte og Lyngby.

Vi står for projektering og totalentreprise fra start til slut – det kan være, hvis dit hotel skal have opført nyt wellness-område, campingpladsen skal have anlagt swimmingpool, så gæsterne kan tage en dukkert i sommervarmen, eller de kommunale svømmehaller og friluftsbade skal renoveres eller moderniseres, fx med en ny afdeling med spa.

Uanset hvilken type virksomhed eller institution, og hvilke ideer inden for svømmebassiner, pools og spa, der er på tegnebrættet, så er vi hos Pool Kompagniet en oplagt samarbejdspartner, da vi er førende indenfor swimmingpool-salg. Hos os kan du være sikker på at få en god pris på swimmingpool.​

​Totalentreprise og projektering ved salg af swimmingpool

Grundet mere end 15 års erfaring med swimmingpool-salg og anlægning kan vi stå for hele entreprisen fra start til slut, og vi kan stå for alt lige fra den indledende rådgivning og projektering om anlægning af swimmingpool, indtil spaen eller bassinet står klar til brug.

Vi kan med andre ord tilbyde en skræddersyet løsning, hvor vi kan håndtere alt indenfor swimmingpool-salg, såsom dampkabiner, saunaer og baderum samt varmt- og koldtvandsbassiner.​​

​Vi tilbyder rådgivning gennem hele processen

Vi har den nødvendige viden og ekspertise til at kunne levere en totalløsning, og ved at være med fra den første tanke kan vi sikre, at alt bliver overvejet, at alle faktorer bliver medregnet, og at selv den mindste detalje bliver medtænkt.

Sammen kan vi sikre et perfekt resultat, der kommer til at stemme overens med brugernes behov, jeres ønsker og virksomhedens økonomiske rammer.

Kontakt os for en pris på swimmingpool

Du kan læse mere om swimmingpool til salg her, men du er også velkommen til at ringe på telefon 5364 0102eller sende os en mail på aj@poolkompagniet.dk. Få en uforpligtende snak om pris på swimmingpool og vores andre tilbud – du vil ikke fortryde det. 

Udover salg af swimmingpools kan vi tilbyde salg af havepools, service, vedligeholdelse og reparation samt energioptimering og modernisering.​

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...​

- Vi leverer til aftalt tid, hver gang. Med stor sikkerhed og høj præcision. Vi besvarer din henvendelse inden for tre hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Pool Kompagn​iet ApS

Pool Kompagniet er en førende virksomhed inden fo​r pools, svømmebassiner og spa & wellness. 

Vi er en virksomhed, som udfører sit arbejde fra bunden og med god samvittighed. Der lægges ikke blot vægt på, at udførelsen er i første klasse, men også at kundetilfredsheden altid er 100 procent i orden. 

​Kontakt os

​Kærdalen 2, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 5364 0102

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

CVR: 35144455

facebook  Find os på Facebook

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.