Svømmebassin eller glasfiberbassin leveres og monteres​

Hos Pool Kompagniet fører vi flere forskellige typer af bassiner, herunder glasfiberbassin, flisebassin og stålvægsbassin, alt efter hvilken stil man som kunde ønsker.​

Vi kan samtidig tilbyde professionel rådgivning i forbindelse med valg af materiale og bassin, uanset om det skal være en glasfiberpool, flisepool eller et stålvægspool, så dit svømmebassin kommer til at harmonere med dine ønsker, behov og din økonomi.

Nem vedligeholdelse med et glasfiberbassin

Et glasfiberbassin er et af de bedste typer bassiner på markedet. Det er nemt og hurtigt at montere og installere, samtidig med at det har den højeste kvalitet inden for swimmingpools og bassin-installationer.

Derudover er et bassin af glasfiber nemt at vedligeholde, da overfladen er glat og nem at pudse, hvilket er vanskeligere, hvis der ligger en linerdug på. Denne type svømmebassin bliver leveret som en stor støbt skal, der bliver hejst ind med kran.

Et flisebassin bliver støbt på stedet

I modsætning til et glasfiberbassin bliver et flisebassinet støbt på stedet. Det tager en smule længere tid, men til gengæld kan du få lige præcis den form og det design, som du ønsker, ligesom det er muligt at vælge farver på klinkerne.

Et flisebassin giver derved mulighed for, at du kan udforme dit eget mønster, logo eller farvespil med fliserne, så du får en unik og personlig pool.

Et stålvægsbassin er den billigste løsning

​Et stålvægsbassin er i høj kvalitet, og er med linerdug den billigste løsning på markedet.

Kontakt os og få en pris på dit svømmebassin

Kontakt os på telefon 5364 0102 eller vores e-mail aj@poolkompagniet.dk for at bestille et stålvægs-, flise- eller glasfiberbassin.​ Vi leverer og monterer nyt svømmebassin på hele Sjælland, og vi har fx mange kunder i Nordsjælland i byer som Stenløse, Hellerup, Gentofte og Lyngby.

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...​

- Vi leverer til aftalt tid, hver gang. Med stor sikkerhed og høj præcision. Vi besvarer din henvendelse inden for tre hverdage.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Pool Kompagn​iet ApS

Pool Kompagniet er en førende virksomhed inden fo​r pools, svømmebassiner og spa & wellness. 

Vi er en virksomhed, som udfører sit arbejde fra bunden og med god samvittighed. Der lægges ikke blot vægt på, at udførelsen er i første klasse, men også at kundetilfredsheden altid er 100 procent i orden. 

​Kontakt os

​Kærdalen 2, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 5364 0102

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

CVR: 35144455

facebook  Find os på Facebook

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.