Om Pool Kompagniet ApS - Danmarks førende inden for pools og spa

​Pool Kompagniet er en førende virksomhed inden for pools, svømmebassiner og spa & wellness. Vi er en virksomhed, som udfører sit arbejde fra bunden og med god samvittighed. Der lægges ikke blot vægt på, at udførelsen er i første klasse, men også at kundetilfredsheden altid er 100 procent i orden.

Pool Kompagniet tager sig blandt andet af swimmingpools, pools, varmepumper, poolkemikalier og glasfiberbassiner. Vi varetager alle opgaver for såvel store erhvervskunder som Bella Sky til mindre private kunder, der ønsker sig en pool i baghaven eller i sommerhuset.

​Dygtige og kvalitetsbevidste medarbejdere

Vi er åbne over for alle opgaver, der måtte blive tildelt, og med mere end 15 års erfaring i branchen er vores ekspertise stor. Vores medarbejdere er dygtige, erfarne og kvalitetsbevidste, og vi har den rette viden, de rette kompetencer og alt det rette udstyr til at udføre enhver opgave inden for faget.

Som Danmarks førende i branchen, er du garanteret, at alle de produkter, vi arbejder med, er af markedets højeste kvalitet, ligesom du altid er garanteret en løsning og et resultat i den højest mulige kvalitet og til den bedst mulige pris.​

Vi sætter en stor ære i at yde en god service, hvorfor vi har stort fokus på kundetilfredshed. Vi er med fra starten i forløbet, hvor vi sørger for at få klarlagt kundens præcise ønsker og krav. I denne proces kan vi også tilbyde professionel og kompetent rådgivning og vejledning i såvel ideudvikling og planløsning som i valg af materialer og produkter.

En nær og god relation med vores kunder skaber den bedste arbejdsgang og det bedst mulige resultat, der er i overensstemmelse med kundens ønsker, behov og krav.

​Vi svarer på dine spørgsmål

Hvis vores kunder skulle have spørgsmål omkring vores arbejde, eller hvis der skulle blive tvivl omkring andre af vores ydelser, sørger vi altid for, at kunden ikke skal gå længe og vente på svar. Derfor sidder vi altid klar til at besvare netop dine spørgsmål hurtigst muligt, både på telefon og på mail.

Med tilfredshed over hele fronten er vi garanteret, at der ikke er tvivl om, hvor kunderne skal henvende sig næste gang, der ønskes en pool, en spa eller en wellness-service.

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...​

- Vi leverer til aftalt tid, hver gang. Med stor sikkerhed og høj præcision. Vi besvarer din henvendelse inden for tre hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Pool Kompagn​iet ApS

Pool Kompagniet er en førende virksomhed inden fo​r pools, svømmebassiner og spa & wellness. 

Vi er en virksomhed, som udfører sit arbejde fra bunden og med god samvittighed. Der lægges ikke blot vægt på, at udførelsen er i første klasse, men også at kundetilfredsheden altid er 100 procent i orden. 

​Kontakt os

​Kærdalen 2, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 5364 0102

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

CVR: 35144455

facebook  Find os på Facebook

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.