Pool-reparation, service og vedligeholdelse

Renovering og reparation af pool med kvalitetsløsninger

Er filteranlægget gået i stykker, og mangler du akut hjælp i form af en pool-reparation, eller trænger wellness-centret til en energioptimering, så kontakt Pool Kompagniet.​

Vi har stor erfaring med renovering og reparation af pools, og vi kan derfor hjælpe dig med stort set alle pool-relaterede problemstillinger.

Vi udfører alt inden for swimmingpools og kan blandt andet hjælpe med:

  • ​Pool-renovering
  • Reparation af pool
  • ​Service
  • ​Vedligeholdelse
  • ​Energioptimering
  • ​Kalibrering
  • Installering/montering af tilbehør.

Vi tilbyder renovering af pool for både privatkunder såvel som kunder i erhvervslivet, såsom offentlige svømmehaller, hoteller, helseklinikker og wellness-centre i blandt andet Stenløse, Hellerup, Gentofte og Lyngby samt det øvrige Sjælland.

Vi har stor erfaring med renovering af pool

Hos Pool Kompagniet har vi mange års erfaring i branchen, og vores ekspertise med reparation og renovering af pool er stor. Vores professionelle og kvalitetsbevidste poolteknikere sikrer dig en pool-reparation i højeste kvalitet med tanke på lang og sikker drift, og hos os er ingen opgaver med pool-renovering for store og krævende eller for små og simple.

Spar penge med en energivenlig pool-renovering

Der er mange penge at spare ved at lade os gennemgå dine bassiner eller pools. Ved at sørge for den korrekte kalibrering, udskifte vekslere til varmepumper eller installere solfangere, er det muligt at spare penge på varme- og elregningen.

Kontakt Pool Kompagniet ApS på telefon 5364 0102 eller e-mail aj@poolkompagniet.dk, hvis du står i en akut situation og har brug for reparation af pool, eller hvis du ønsker en professionel vurdering, optimering eller renovering af pools og svømmebassiner.​

Har du noget i tankerne? Kontakt os bare...​

- Vi leverer til aftalt tid, hver gang. Med stor sikkerhed og høj præcision. Vi besvarer din henvendelse inden for tre hverdage.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om Pool Kompagn​iet ApS

Pool Kompagniet er en førende virksomhed inden fo​r pools, svømmebassiner og spa & wellness. 

Vi er en virksomhed, som udfører sit arbejde fra bunden og med god samvittighed. Der lægges ikke blot vægt på, at udførelsen er i første klasse, men også at kundetilfredsheden altid er 100 procent i orden. 

​Kontakt os

​Kærdalen 2, 3660 Stenløse

Klik her for rutevejledning

Telefon: 5364 0102

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

CVR: 35144455

facebook  Find os på Facebook

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.