Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2

3660 Stenløse​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Varmepumpe til pool og andet tilbehør

Hos Pool Kompagniet kan vi levere alle former for tilbehør inden for pools, spa, wellness-center, svømmebassiner og svømmehaller.

Vi tilbyder levering og installation af blandt andet:

  • ​​Varmepumper
  • ​Solfangere
  • ​Sandfilteranlæg
  • ​Membralfiltre
  • ​Tromlefiltre
  • ​Automatisk bundsugerrobot (Dolphin)
  • Og meget andet tilbehør.

Varmt vand til tidlige sommermåneder med en varmepumpe til pool

Med tilføjelse af en varmepumpe til pool vil det være muligt at tage en varm svømmetur i den udendørs pool, allerede før sommersæsonen starter, ligesom det er muligt at forlænge de lidt mere kølige sommeraftener.​

Rutsjebaner, stiger og fatboys

Skal poolen eller friluftsbadet gøres mere sjov for børn og barnlige sjæle med en rutsjebane eller et sjovt springvand eller vandfald, eller skal der sættes en prik over i’et i spa-området med et par lækre fatboy-flydere for at fuldende lounge-stilen, så kan vi hjælpe.

Vi står for levering og eventuel montering samt installation.

Kontakt os for bestilling af varmepumpe til pool eller andet tilbehør

Er du interesseret i at høre mere om fordelene ved at få installeret en varmepumpe til pool, eller kunne du tænke dig at bestille andet tilbehør til din pool eller spa, så skal du endelig kontakte os. Ring og hør nærmere på telefon 53 64 01 02 eller skriv til vores e-mail aj@poolkompagniet.dk.​

Firmainfo

Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2, 3660 Stenløse


CVR: 35144455

Kontaktinfo

Telefon: ​53 64 01 02

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.