Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2

3660 Stenløse​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Havepool og spa til haven, boligen eller sommerhuset

Står du med drømmen om en havepool, en swimmingpool i kælderen eller i sommerhuset, eller skal ideen om et udendørs og romantisk spa-område blive omsat fra tanke til realitet?

Så er Pool Kompagniet det helt rette sted at starte.

Tag os med på råd fra starten når du skal have anlagt en havepool, så kan vi tilbyde en professionel service, en kompetent rådgivning og en løsning og et resultat i højeste kvalitet.

Vi har et bredt udvalg af havepool, swimmingpools og spabade, hvor kvaliteten er høj, og prisen er lav.

Vi står for det hele når din nye pool skal monteres

Vi tilbyder vores ekspertise under hele processen. Det betyder, at vi er med fra start i idefasen, planlægningen og beslutningsprocessen henover selve gravearbejdet og udformningen af jeres havepool til den sidste finish og fyldning af vand i bassinet, samt opstart og indkøring.

At investere i og installere en swimmingpool eller en havepool er ikke det samme som at erhverve sig en ny sofa eller et nyt køleskab.

Det er et projekt, der kræver omtanke, nøje planlæggelse og den rette viden og ekspertise til at få det hele til at køre efter planen og ikke mindst den rette erfaring til at sikre, at alt bliver husket og inddraget.

Spa og havepool i den bedste kvalitet

Med Pool Kompagniet er du garanteret den bedste service og højeste kvalitet. Vi er blandt landets bedste i branchen og gennem tæt dialog, god planlægning og dygtige medarbejdere sikrer vi, at resultatet matcher dine ønsker, dine behov og dine økonomiske rammer til en ny havepool.

Efterfølgende udfører vi selvfølgelig også alle former for reparationer og service på din havepool eller spa.

Kontakt os allerede i dag på telefon 53 64 01 02, og lad os tage en snak om dine ideer eller drømme, så vi sammen kan finde den helt rigtige løsning.

Firmainfo

Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2, 3660 Stenløse


CVR: 35144455

Kontaktinfo

Telefon: ​53 64 01 02

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.