Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2

3660 Stenløse​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Pool-reparation, service og vedligeholdelse

Er filteranlægget gået i stykker, og mangler du akut hjælp i form af en pool-reparation, eller trænger wellness-centret til en energioptimering, så kontakt Pool Kompagniet.

Vi udfører alt inden for swimmingpools:

  • ​Pool-renovering
  • ​Service
  • ​Vedligeholdelse
  • ​Energioptimering
  • ​Kalibrering
  • Installering/montering af tilbehør.

​Vi tilbyder renovering af pool for både privatkunder såvel som kunder i erhvervslivet, såsom offentlige svømmehaller, hoteller, helseklinikker og wellness-centre i blandt andet Stenløse, Hillerød og resten af Nordsjælland samt det øvrige Sjælland.​

Vi har stor erfaring med renovering af pool

Hos Pool Kompagniet har vi mange års erfaring i branchen, og vores ekspertise med renovering af pool er stor. Vores professionelle og kvalitetsbevidste poolteknikere sikrer dig en pool-reparation i højeste kvalitet med tanke på lang og sikker drift, og hos os er ingen opgaver med pool-renovering for store og krævende eller for små og simple.

Spar penge med en energivenlig pool-renovering

Der er mange penge at spare ved at lade os gennemgå dine bassiner eller pools. Ved at sørge for den korrekte kalibrering, udskifte vekslere til varmepumper eller installere solfangere, er det muligt at spare penge på varme- og elregningen.

Kontakt Pool Kompagniet ApS på telefon 53 64 01 02 eller e-mail aj@poolkompagniet.dk, hvis du står i en akut situation og har brug for reparation af pool, eller hvis du ønsker en professionel vurdering og optimering af dine svømmebassiner.​

Firmainfo

Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2, 3660 Stenløse


CVR: 35144455

Kontaktinfo

Telefon: ​53 64 01 02

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.