Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2

3660 Stenløse​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Swimmingpool salg til erhverv på hele Sjælland​

Pool Kompagniet tilbyder swimmingpool salg til erhverv og institutioner overalt på Sjælland. Skal hotellet have et område med wellness, ønsker du at tilbyde campinggæsterne en kold dukkert i sommervarmen, skal kommunen have anlagt et friluftsbad, skal den kommunale svømmehal moderniseres eller have en ny afdeling med spa?

Uanset hvilken type virksomhed eller institution, og hvilke ideer inden for svømmebassiner, pools og spa, der er på tegnebrættet, så er vi hos Pool Kompagniet din førende samarbejdspartner inden for swimmingpool salg.

Totalentreprise og projektering ved swimmingpool salg

​Med mere end 14 års erfaring med salg af swimmingpool kan vi stå for hele entreprisen fra start til slut, og vi kan stå for alt ligefra den indledende rådgivning og projektering til poolen og spaen til bassinet står klar til brug.

Vi kan med andre ord tilbyde en skræddersyet løsning, hvor vi kan levere alt inden for swimmingpool salg som dampkabiner, saunaer og baderum samt varmt- og koldtvandsbassiner.

Ved swimmingpool salg hjælper vi under hele forløbet

​Vi vil gerne være med fra den første tanke, da mange faktorer ofte bliver glemt i processen, hvis man ikke er vant til at arbejde med salg af swimmingpool. 

Vi har den nødvendige viden og ekspertise til at kunne levere en totalløsning, og ved at være med fra den første tanke kan vi sikre, at alt bliver overvejet, at alle faktorer bliver medregnet, og at selv den mindste detalje bliver medtænkt.

Sammen kan vi sikre et perfekt resultat, der kommer til at stemme overens med brugernes behov, jeres ønsker og virksomhedens økonomiske rammer.

Kontakt os for at tage en uforpligtende snak

Du kan læse mere om de forskellige løsninger inden for swimmingpool salg her, men du er også velkommen til at ringe på telefon 53 64 01 02 eller sende os en mail på aj@poolkompagniet.dk.

Udover salg af swimmingpools kan vi tilbyde salg af havepools, service, vedligeholdelse og reparation samt energioptimering og modernisering.

​​​

Firmainfo

Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2, 3660 Stenløse


CVR: 35144455

Kontaktinfo

Telefon: ​53 64 01 02

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.