Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2

3660 Stenløse​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Glasfiberbassin forhandles og leveres på hele Sjælland​

Hos Pool Kompagniet fører vi flere forskellige typer af bassiner, herunder glasfiberbassin, flisebassin og stålvægsbassin, alt efter hvilken stil man som kunde ønsker.

Vi kan samtidig tilbyde professionel rådgivning i forbindelse med valg af materiale og bassin, uanset om det skal være et glasfiberbassin, et flisebassin eller et stålvægsbassin, så dit bassin kommer til at harmonere med dine ønsker, behov og din økonomi.

Nem vedligeholdelse med et glasfiberbassin

​Et glasfiberbassin er et af de bedste bassiner på markedet. Det er nemt og hurtigt at montere og installere, samtidigt med at det har den højeste kvalitet inden for swimmingpools og bassin-installationer.

Derudover er et glasfiberbassin nemt at vedligeholde, da overfladen er glat og nem at pudse, hvilket er vanskeligere, hvis der ligger en linerdug på. Et glasfiberbassin bliver leveret som en stor støbt skal, der bliver hejst ind med kran.

​​​

Et flisebassin bliver støbt på stedet

​I modsætning til et glasfiberbassin bliver et flisebassinet støbt på stedet. Det tager en smule længere tid, men til gengæld kan du få lige præcis den form og det design, som du ønsker, ligesom det er muligt at vælge farver på klinkerne.

Et flisebassin giver derved mulighed for, at du kan udforme dit eget mønster, logo eller farvespil med fliserne, så du får en unik og personlig pool.

Et stålvægsbassin er den billigste løsning

​Et stålvægsbassin er i høj kvalitet, og er med linerdug den billigste løsning på markedet.

Kontakt os på telefon 53 64 01 02 for at bestille et stålvægs-, flise- eller glasfiberbassin.​ Vi leverer og monterer på hele Sjælland.

Firmainfo

Pool Kompagniet ApS

Kærdalen 2, 3660 Stenløse


CVR: 35144455

Kontaktinfo

Telefon: ​53 64 01 02

E-mail: aj@poolkompagniet.dk

​Vi ønsker at gøre en forskel. Derfor støtter vi Kræftens Bekæmpelse.